Valhalla Fighting

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Konkrétně na zápas Bohemians – Zbrojovka byl zaveden adresný ticketing. To už bohužel není žádná novinka na našich stadionech, ale forma, kterou se ji na nás rozhodl uplatnit domácí tým, již pro nás byla novinkou. Nejen, že platil jen pro náš sektor, ale také byly lístky v podstatě dostupné pouze 2 dny. A to jen v Brně, přímo na sekretariátu klubu.

Proto jsme se dopředu domluvili, že nikdo nebudeme tyto lístky kupovat. Záměr se povedl a prodalo se přesně 0 lístků do sektoru hostí. Další součástí domluvy bylo vypuštění zprávy, že když chtějí dělat naschvály oni, budeme je dělat taky. Proto byla vypuštěna poplašná zpráva, že budeme kupovat lístky do kotle domácích. To bylo info, které se dalo veřejně, ale domluva byla, že kdo i v tento nepříznivý termín (pondělí večer, navíc zápas v TV) vyrazí, tak si koupí lístky na krytou tribunu a bude zápas v klidu sledovat. Nakonec se našlo několik skupinek na hlavní tribuně a jedna i naproti na nekryté. O nikom v kotli domácích nemáme informace. Nikdo nepočítal, že v současné situaci nás vycestují stovky, tak by si řada lidí mohla odpustit své komentáře o tom, že se nám to akorát hodí apod. My sami moc dobře víme, jak na tom jsme a nikde si nehrajeme na to, jak u nás vládneme fanouškovské scéně.

Tímto jsme chtěli hlavně poukázat na nesmyslnost bezpečnostních opatření, a že kdybychom opravdu chtěli někde dělat problémy, tak je dělat můžeme a asi by to bylo daleko horší, než kdyby nás nechali si v klidu koupit lístky do sektoru nám vyhrazeného. Už nás nebaví, jak neustále nějaký jeden exces na tribunách (kde často fanoušky vyprovokuje nekvalifikovaná pořadatelská služba nebo také neprofesionální práce policie) ční nad těmi desítkami zápasů, kdy se nic neděje, každý si fandí svému týmu, občas popíchne soupeře a jde se domů nebo někam na pivo…

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear