Valhalla Fighting

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Jak už asi všichni dobře vědí, tak město Most převezme od FK Baník Most 1909, a.s. veškeré licence od mládeže až po dospělé, stejně tak všechny hráče, majetek. Bohužel město vše převezme pod svůj uměle vytvořený projekt s názvem MFK (Mostecký/městský fotbalový klub). Právě s tímto, my, fanoušci Baníku Most absolutně nesouhlasíme! Možná, že se někdo ptá proč? Protože tímto krokem zaniká klub, který má více jak stoletou historii a tradici v našem městě. MFK má vlastní znak, vlastní barvy a s velikou pravděpodobností se nebude hlásit k tradici našeho Baníku!
 
Ultras 1909 a BV  absolutně odmítají tento uměle vytvořený klub jakkoliv podporovat! Naopak. nyní nastal ten pravý čas, abychom všem ukázali, že naše srdce patří Baníku Most, tradičnímu klubu, který je zde od 19.5.1909. Klub, který měl za svou historii tisíce fanoušků, dokázal vychovat nespočet fotbalových talentů a 3 roky hrál nejvyšší českou ligu!
 
My se nevzdáváme a nic pro nás není ztraceno! My nenecháme Baník padnout! Zatím nebudeme více prozrazovat, vše je teprve na samém začátku a vše podstatné se dozvíte a budeme všechny informovat o našich dalších krocích.
 
 
Ultras 1909
Brüx vandals
29.6.2016

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear