Valhalla Fighting - 14.04.2024 -STORM CLUB

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Po zápase dochází k několika větším i menším potyčkám až opravdovým válkám (média nelhala :-) ), kdy inkasují někde více, někde méně jedni, jinde zase druzí. Dva největší střety probíhají v blízkosti stadionu u zadního vchodu kudy vychází mnoho opavských fans. Hned z první uličky je atakuje dav několika chchacharů, nutno podotknout, že tohoto prvního střetu se účastní ze strany SFC až na pár jedinců jen normálové, chuligánka je kvůli vlajkám a zformování se na stadionu trochu déle než ostatní a na místo činu dobíhá až v samotném závěru. Je super vidět valit se normály, svědčí to o tom, že tohle je víc než jen rivalita mezi soupeři, ale je to opravdu válka o své město. Škoda jen toho plotu, to bylo zbytečné, ale souvisí to s tím, co je psáno výše, být tam jako první chuligánka a ne normálové, tak by se určitě nepoužíval žádný arsenál, i když těžko říct, protože kdyby k nám něco přilétlo, tak by to asi určitě letělo zpět. Tady se dostáváme k tomu, že ani nevíme, kdo začal tuhle přehazovanou, ať našim normálům, kteří bojovali, za což jsme rádi, ještě zbytečně nekřivdíme. Vítěze tohoto střetu těžko hodnotit, bylo to podle mě nahoru dolů, akorát v závěru už opavští v plné síle tlačili svého soka, ale do toho už zasáhla rozbuškami, střelbou do fanoušků a mlácením všeho kolem sebe hlava nehlava zmatená policie.

Po uklidnění tohoto boje se už i s naší bandou celý dav posouvá dál k Mostní ulici, kde se zpoza rohu vynořují první chachaři, okamžitě se na ně nabíhá. Po doběhnutí na hlavní cestu, kde už probíhají první šarvátky a rozhlédnutí se doprava se nám naskytá pohled, se kterým jsme vůbec nepočítali, vezmeme-li v potaz ty šílené manévry. Vstříc nám se blíží několika set členný dav. Na nic však nečekáme a jdeme do toho. Až na pár již dříve zmíněných chcacharů, kteří vyběhli mezi prvními a dost inkasují se zbytku jejich davu vůbec nechce. Možná je to tím, že žlutá trika se z poza rohu pořád vynořují a chacharský dav tak vůbec netuší, kolik nás je. Tady je to opravdu masová válka se stovkami lidí na obou stranách. Po nějakém čase dorážejí i ti, kteří v ten den chtěli demonstrovat svou sílu, ale zase to prokaučovali:-)

Zběsile pak střílí do lidí (asi si chtěli zahrát paintball) a mlátí opět vše ve své blízkosti hlava nehlava, stříkají slzáky, pepřáky...

Pak už jsme v doprovodu "strážců zákona", kteří si ještě sem tam jen tak z ničeho nic hodí nějakou tu rozbušku, zastřílí si do nás apod. , doprovázeni až k místu, kde trávíme zbytek tohoto výjimečného dne. Pár větších i menších skupin se pak ještě trhá a prochází město s cílem najít nějaké opozdilé skupinky chacharů, což se některým daří, jiným ne. Někteří se tak ještě obohacují o nějaký ten suvenýr a tradá zapít povedený den.

Černou kaňkou za celým tímto povedeným dnem byla tragická událost, která se stala v brzkých ranních hodinách, která však ale neměla žádnou souvislost s tímto derby :-(

R.I.P.

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear