Valhalla Fighting

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear

Vzhledem k tomu, že v celostátních médiích proběhly reportáže o vykradení našeho skladu - choreoboudy, jsme nuceni se k celé věci vyjádřit.

Minulý týden bylo zjištěno při naší návštěvě skladu jeho násilné otevření, vypáčení a vylomení dveří pod zamčeným zámkem. Nějakou dobu jsme čekali jestli se k tomu nepřihlásí nějaký tábor soupeře.

Vzhledem k tomu, že se jedná o objekt v areálu Malšovického stadionu, který je v majetku Města, navíc pod stálým kamerovým dohledem, klub i policie o této skutečnosti již věděli. Čekali jen na to, až to zjistíme my. Byli jsme tedy druhý den vyzváni policií k tomu, aby se poslední návštěvníci skladu sami, bez toho, aby je podle kamer policie hledala, přihlásili.

Oficiální fan-club Votroci 2000 byl vyzván k vyčíslení škody. Ta je 75 000, bez nákladů za zničené dveře. Naše věci, které si zde můžeme s jejich svolením v případě potřeby ukládat byly nakoupeny za 45 000. Celková škoda tedy přesahuje 120 000,- Kč. Paradoxně největší vlajka fan-clubu Votroci 2000 zde naštěstí nebyla.

Pokud nám to dotyčný zloděj chce vrátit, zaručíme jeho anonymitu. V případě zveřejnění krádeže nás to již nezajímá a vlajky jsou pro nás navždy mrtvé. Vzhledem k tomu, že tak dotyční neudělali hned a my neměli možnost dál mlčet, musí počítat se zájmem policie.

I vzhledem k velké časové prodlevě od samotné zlodějiny a začátku oficiálního policejního vyšetřování si myslíme, že se nejedná o nikoho z fanouškovské scény, i když...

V případě návratu věcí ze strany PČR do našich rukou po jejich zabavení jinému táboru tyto vlajky již nikdy nezavlají na žádném stadionu !

Ahoj všem Ultras Hradec

REKLAMA

FanaticShop.eu - ultras & hooligans streetwear